Astro Galaxy - a realistic space exploration game
  August 17, 2022, 12:10:55 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Members Login Register  
Pages: [1]
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: anybody still play  (Read 1686 times)
dazz
Private First Class
*

Reputation: +4/-0
Offline Offline

Posts: 36


View Profile
« on: April 22, 2022, 06:54:54 PM »

17,

was just wondering how active this game is now? i haven't played in a long while and thought would give it a wirl again to see if anybody is here.
Report to moderator   Logged
sargas
First Sergeant
*

Reputation: +290/-39
Offline Offline

Posts: 1705


wandering teacher of the bizarre and unusual


View Profile
« Reply #1 on: April 24, 2022, 12:12:52 AM »

me
Report to moderator   Logged
lavis
Lance Corporal
*

Reputation: +24/-1
Offline Offline

Posts: 60


View Profile
« Reply #2 on: April 24, 2022, 10:52:53 AM »

Just got back on.. what happen in earth solar system? Jupiter and saturn everything is gone lol. My stations gone to.
Report to moderator   Logged
dazz
Private First Class
*

Reputation: +4/-0
Offline Offline

Posts: 36


View Profile
« Reply #3 on: April 24, 2022, 11:00:57 AM »

they don't allow stations etc in sol do they? looks like my corp is dead the one that i was a part of anyway. was part of sss.
Report to moderator   Logged
Jonrovian
Private
*

Reputation: +4/-0
Offline Offline

Posts: 6


View Profile
« Reply #4 on: April 25, 2022, 01:34:09 PM »

No stations allowed at earth.   Several Pirates have been taking anything that they can scoop up so many of us who remain active have switched to staying in safe zones when not on, and only having assetts exposed if they are super expensive to attack.
Report to moderator   Logged
dazz
Private First Class
*

Reputation: +4/-0
Offline Offline

Posts: 36


View Profile
« Reply #5 on: April 27, 2022, 10:22:30 AM »

by pirates do you mean players playing like pirates or npc pirates?
Report to moderator   Logged
lavis
Lance Corporal
*

Reputation: +24/-1
Offline Offline

Posts: 60


View Profile
« Reply #6 on: May 09, 2022, 02:53:07 PM »

Where can we safely have station labs set up? I spent a fortune and time making 82 MM science labs. They are on my ship but only work when on a station.. and someone will blow that up for sure
oh wait.. I have science production now! So they do work on my ships!
« Last Edit: May 09, 2022, 02:55:16 PM by lavis » Report to moderator   Logged
Herod
Private
*

Reputation: +8/-0
Offline Offline

Posts: 21



View Profile
« Reply #7 on: May 12, 2022, 04:11:04 AM »

They'll work anywhere as long as they have crew assigned. Safer to put them on ships. Even safer to put them on ships in a safe zone or at Earth.
Report to moderator   Logged
Pages: [1]
  Send this topic  |  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!