Astro Galaxy - a realistic space exploration game
  October 22, 2017, 04:28:17 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Members Login Register  
Pages: [1]
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: Reduce click fest on science screen  (Read 1279 times)
CarolusRex
Private
*

Reputation: +6/-0
Offline Offline

Posts: 21


Hodie mihi, cras tibi


View Profile
« on: May 18, 2015, 03:36:08 AM »

Please implement some means to add several levels of tech at a time. The current two clicks per level is just stupid and annoying.
Report to moderator   Logged

JamJulLison
First Sergeant
*

Reputation: +55/-35
Offline Offline

Posts: 1672



View Profile
« Reply #1 on: May 18, 2015, 05:13:26 AM »

This used to be a lot worse.  It is much better then it was.
Report to moderator   Logged
Raptor
Staff Sergeant
*

Reputation: +129/-15
Offline Offline

Posts: 460


Concordia parvae res crescunt


View Profile
« Reply #2 on: May 18, 2015, 05:45:11 AM »

Sir Emi said he'd do upgrades by 10 or more levels at a time though. Shouldn't be too hard to implement.
Report to moderator   Logged
CarolusRex
Private
*

Reputation: +6/-0
Offline Offline

Posts: 21


Hodie mihi, cras tibi


View Profile
« Reply #3 on: May 18, 2015, 03:20:21 PM »

This used to be a lot worse.  It is much better then it was.

That may be the case, but I never saw that, because I'm new enough. I think it sucks as it is, hence the suggestion.
Report to moderator   Logged

JamJulLison
First Sergeant
*

Reputation: +55/-35
Offline Offline

Posts: 1672



View Profile
« Reply #4 on: May 20, 2015, 05:43:03 AM »

You would have hated it.  You had to enter the science points you were spending lol
Report to moderator   Logged
Rostin
Sergeant First Class
*

Reputation: +60/-10
Offline Offline

Posts: 580


Conquer the Stars!


View Profile
« Reply #5 on: May 20, 2015, 02:42:05 PM »

But at least then you could click a bunch before it refreshed to get multiple levels really fast
Report to moderator   Logged

Join the Solar Enterprises corporation today!
Antilak
Corporal
*

Reputation: +18/-1
Offline Offline

Posts: 139



View Profile
« Reply #6 on: May 20, 2015, 07:07:30 PM »

A few buttons:
Upgrade 1 Level - Research Cost: XXXXX
Upgrade 2 Levels - Research Cost: XXXXX
Upgrade 4 Levels - Research Cost: XXXXXX
Upgrade 8 Levels - Research Cost: XXXXXX

Why not also have a edit control to input a custom amount?

So far it's not a problem for me because I rarely have to click more than a few times.
« Last Edit: May 20, 2015, 07:11:20 PM by Antilak » Report to moderator   Logged

"Lots of things happen after you die - they just don't involve you." - Louis C.K.
raphael
Sergeant First Class
*

Reputation: +60/-165
Offline Offline

Posts: 792


Victory is certain.


View Profile
« Reply #7 on: May 21, 2015, 12:26:45 AM »

This used to be a lot worse.  It is much better then it was.

T'was better than now. Type 1 billion in the box, and click the button as many times as you can before it loads. It will only consume the needed RP to level up, not 1 billion. 1
Report to moderator   Logged

It is illegal to attack a SEA official!
It is illegal to attack in Earth orbit!


JamJulLison
First Sergeant
*

Reputation: +55/-35
Offline Offline

Posts: 1672



View Profile
« Reply #8 on: May 21, 2015, 09:03:25 AM »

I find it far better now.  lol.   The click multiple time thing like you suggested didn't really work for me. But then again my net is pretty quick. lol.
Report to moderator   Logged
raphael
Sergeant First Class
*

Reputation: +60/-165
Offline Offline

Posts: 792


Victory is certain.


View Profile
« Reply #9 on: May 21, 2015, 09:25:33 AM »

I find it far better now.  lol.   The click multiple time thing like you suggested didn't really work for me. But then again my net is pretty quick. lol.

It has nothing to do with internet speed. lol

As long as you can maintain the fast speed of clicking, the page won't load yet. It's the same with any other link in the game. You can try it now. 1
Report to moderator   Logged

It is illegal to attack a SEA official!
It is illegal to attack in Earth orbit!


Raptor
Staff Sergeant
*

Reputation: +129/-15
Offline Offline

Posts: 460


Concordia parvae res crescunt


View Profile
« Reply #10 on: May 21, 2015, 03:46:57 PM »

You would have hated it.  You had to enter the science points you were spending lol

I used to put 10,000,000 under my CTRL-V and just put that in forever 1
Report to moderator   Logged
Raptor
Staff Sergeant
*

Reputation: +129/-15
Offline Offline

Posts: 460


Concordia parvae res crescunt


View Profile
« Reply #11 on: May 21, 2015, 03:47:48 PM »

Oh, beaten 0wned by Raph I see 13
Report to moderator   Logged
JamJulLison
First Sergeant
*

Reputation: +55/-35
Offline Offline

Posts: 1672



View Profile
« Reply #12 on: May 22, 2015, 01:42:23 PM »

You would have hated it.  You had to enter the science points you were spending lol

I used to put 10,000,000 under my CTRL-V and just put that in forever 1


That's what  I pretty much did. Though in my case it was all 9's. lol. 


Raph that works on pc.  Ok i guess i should have done that.  But for those on mobile or in the cause when i used to sometimes log in from my DSi,  it wouldn't have worked so well lol
Report to moderator   Logged
Pages: [1]
  Send this topic  |  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!