Astro Galaxy - a realistic space exploration game
  February 24, 2021, 08:50:09 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Members Login Register  
Pages: [1]
  Send this topic  |  Print  
Author Topic: 1st hangar bay bug  (Read 1775 times)
sauron
Private First Class
*

Reputation: +4/-1
Offline Offline

Posts: 43


View Profile
« on: July 24, 2013, 01:49:08 PM »

Well, a small one (and not really a bug either)  6
when going to the Manufacturing bay, the timer does not display the correct timing when having the Mechanical engineer.
It shows it for the other modules, so would be nice to align it.

Sauron
Report to moderator   Logged
sauron
Private First Class
*

Reputation: +4/-1
Offline Offline

Posts: 43


View Profile
« Reply #1 on: July 24, 2013, 01:50:28 PM »

err... correction, it happens after selecting a MK Level, and it is also for the other Modules.
 wounded1
Report to moderator   Logged
SirEmi
Administrator
First Sergeant
*

Reputation: +257/-134
Offline Offline

Posts: 2161



View Profile WWW
« Reply #2 on: July 24, 2013, 03:52:04 PM »

Fixed, thank you.
Report to moderator   Logged

Pages: [1]
  Send this topic  |  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!